Mer bråk hos Kaoskameratene!

Så var kaoset, kranglinga og svarteperspillet i gang igjen hos de borgerlige partiene. Denne gangen er det Venstre-leder Lars Sponheim som fullstendig radbrekker det regjeringsalternativet han skal drive valgkamp for!

– Regjeringsalternativet med Høyre, KrF og Venstre er pr. i dag hverken realistisk eller troverdig, sier han til VG.

For egen regning vil jeg legge til: Ikke er det ønskelig heller!

Kranglingen blant Kaoskameratene må være ganske pinlig for de som er aktive i Frp, Høyre, Venstre og Krf. Eller står de kanskje så nær problemene at de ikke er i stand til å se dem selv?

Når de bruker all tid på å slakte hverandres politikk, krangle om hvem som skal bli statsråder og statsminister, slå fast hvem som absolutt ikke er interessert i å samarbeide med hvem – og det lille de har igjen av krefter bruker de på fullstendig usaklig kritikk av den gode jobben regjeringen Stoltenberg gjørfor land og folk -dabør velgerne spørre seg selv:

Ønsker vi fire år med et stortingsflertall bestående av folk som er mer interessert i å krangle enn å samarbeide? Og som er riv røskende uenige i hvor de vil med samfunsutvklingen? Og som ikke engang kan bli enige om å prøve å bli enige? Og som syns det er mer spennende å blottlegge sine egne personlige statsrådsambisjoner enn å bidra konstruktivt til å lose landet stødig og sikkert gjennom krisetider og finansuro?

Jeg ønsker det ikke. Og jeg vet det er mange andre som ikke ønsker det. Men så stemmer jo vi Arbeiderpartiet også.

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.