Israels vennegjeng – organisert hykleri?

Israels venner i Bergen blir oppfordret til å holde sin markering innendørs for å unngå bråk. En lovlig demonstrasjon burde ikke jages innendørs i frykt for bråk, men når man ser hvordan det har utartet i Oslo er det fullt forståelig at ordensmakten griper inn.

Men det som slår meg, er hvor hyklersk det er av Israels venneforeninger å arrangere demonstrasjonene sine akkurat nå.

drepes palestinske barn i Gaza av vennene til Israel-vennene… Og først nå demonstrerer vennegjengen! Hvor var foreningene da da rakettene fra Hamas haglet inn i Israel?

Vi som har et noe mer nyansert syn på konflikten i Midtøsten enn det Israels venner åpenbart har, blir ofte beskyldt for å ignorere rakettene som har blitt skutt mot Israel. Men det har tydeligvis også Israels Venner gjort

 Hvorfor markerte de ikke sin sympati med Israel da rakettangrepene stod på og Hamas var den aggressive part? Hvor var «Med Israel For Fred»? Hvor var «Ordet og Israel», «Norge-Israelforeningen», «Internasjonale Kristne Ambassade» og alle disse grupperingene?

Jeg vet ikke. Men jeg vet at de i stedet demonstrerer til støtte for Israel når det er Israel som er den aggressive part.

Er det slik at Israel-vennene føler mer for å støtte Israels angrep på kvinner og barn enn å støtte Israel når israelerne selv er utsatt for angrep?

Har Israel-vennene rett og slett degenerert til å bli organisert hykleri?

Og når de i tillegg kommer med påstander om at Kåre Willoch er en rasist og en jødehater, da tar det jo helt av. Både dønn useriøse og hyklerske?

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.