Vil du melde deg inn i Arbeiderpartiet? Du ordner det raskt og enkelt her!

BLI AP-MEDLEM: Du kan også bli medlem i Arbeiderpartiet, her ved partileder Jonas Gahr Støre fotografert under et besøk hos arbeiderne ved industribedriften Wacker Holla i Trøndelg. Foto: Arbeiderpartiet

Er du en av dem som mener at Norge trenger en ny politisk retning, en ny regjering og et nytt stortingsflertall etter valget neste høst? Kanskje du er blant dem som stemmer Arbeiderpartiet når det er valg, og kan tenke deg å støtte Arbeiderpartiet med mer enn stemmeseddelen? Da er det mulig – og enkelt – å bli medlem! Her kan du lese mer om hva medlemskap innebærer, hva det koster og hvordan du enkelt og raskt melder deg inn!

Som medlem velger du selv om du vil engasjere deg og bli aktiv i de mange partiaktivitetene, eller om du heller vil være et mer passivt støttemedlem og på den måten støtte opp om arbeidet som partiets tillitsvalgte og folkevalgte gjør.

Noen vil engasjere seg. Andre vil støtte opp om andres engasjement gjennom medlemskapet. Du velger det helt selv. Som medlem får du jevnlig eposter og sms’er med informasjon om Arbeiderpartiets aktiviteter i området der du bor, f.eks. medlemsmøter, valgkampaktiviteter, nominasjoner av valglister etc. Du kan velge helt selv om du ønsker å delta på noe av dette eller ikke.

Mange velger å kun stå som medlem, og dermed støtte opp om partiets arbeid gjennom å betale medlemskontingenten. Den er på 300 kroner pr år hvis du jobber, og 150 kroner pr år hvis du ikke jobber. Giro kommer i posten til alle nye medlemmer, eventuelt på epost.

Du kan også velge å bruke mulighetene et medlemskap gir mer aktivt, f.eks. gjennom å delta på medlemsmøter, kurs og skolering, valgkampaktiviteter, aksjoner eller andre sammenkomster.

Som medlem har du mulighet for å påvirke hvordan Arbeiderpartiet på ditt hjemsted skal forholde seg til aktuelle politiske saker, du kan være med og stemme over Arbeiderpartiets politikk og være med på å bestemme hvem som skal være Arbeiderpartiets valgkandidater ved neste kommunestyre- og fylkestingsvalg, eller ved stortingsvalget i 2021.

Å melde seg inn er veldig lett. Sosialdemokraten.no har laget et enkelt innmeldingsskjema som du finner i margen til høyre på sidene våre. Der skriver du inn dine opplysninger og trykker på «send inn». I løpet av kort tid vil du motta velkomstpakke og innbetalingsgiro for medlemskontingenten fra Arbeiderpartiet i posten.

Støtt Arbeiderpartiet også når det ikke er valg – meld deg inn!

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Foto: Arbeiderpartiet, Flickr.com
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.