Svensk by betaler arbeidsløs ungdom for å flytte til Norge

Høyres statsministerkandidat Erna Solberg sier at Norge må se til Høyre-styrte Sverige og kopiere politikken som føres der. Men i Sverige får nå arbeidsløs ungdom betalt for å flytte - til Ap-styrte Norge!

SE TIL SVERIGE: Erna Solberg vil at Norge skal lære av Sverige. I Sverige betales arbeidsløs ungdom for å flytte til Norge.

SE TIL SVERIGE: Erna Solberg vil at Norge skal lære av Sverige. I Sverige betales arbeidsløs ungdom for å flytte til Norge.

Høyres statsministerkandidat Erna Solberg sier at Norge må se til Høyre-styrte Sverige og kopiere politikken som føres der. Men i Sverige får nå arbeidsløs ungdom betalt for å flytte – til Ap-styrte Norge!

Det er Sveriges Radio som melder dette.

I byen Söderhamn betaler de nå for at ungdommene får bo gratis i Oslo i én måned. I tillegg får de hjelp til å søke arbeid i Norge.

Et hundretall ungdommer fra Söderhamn har allerede reist til Norge. De aller fleste er blitt sysselsatt nesten umiddelbart.

Fra nyheten:

«Andreas Larsson hade gått arbetslös i två år hemma i Söderhamn. Den verklighet han mötte i Oslo var en helt annan. I dag jobbar han som truckförare i Oslo.

– Jag kom hit en torsdag och på måndag morgon hade jag jobb, så det gick fort. Det kändes nästan lite overkligt, som om man kommit till det förlovade landet»

Når Erna Solberg ber oss se til Høyre-styrte Sverige, er det greit å konstatere at det de satser på der er å sende ungdommene sine til Ap-styrte Norge.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.