LO-organiserte flykter fra Frp til Ap!

LO-organiserte flykter nå hals over hode fra Frp til Arbeiderpartiet. Oppslutningen om Frp blant de LO-organiserte har stupt fra 25 % i 2006 til kun 17 % nå. Dermed har hver tredje LO-velger som Frp hadde i 2006 rømt fra partiet!

Samtidig fosser Ap frem, og får hele 49,2 % oppslutning blant de LO-organiserte.

Etter Frps kraftige angrep på både tariffavtaler, arbeidsmiljøloven, overtidsbetaling, forslag om konkurranseutsettelser og privatiseringer samt økt bruk av anbud der det ikke er anbud i dag, forslag omå fjerne fagforeningsfradraget, skattlegging av sykdom og annen fullstendig arbeidstagerfiendtlig politikk, skulle egentlig ikke denne masseflukten komme som noe sjokk på noen. Likevel virker Frps statsministerkandidat helt uforberedt.

I artikkelen i VG om saken, formelig freser hun ut sitt hat mot LO og den norske samfunnsmodellen som sørger for stor grad av jevnbyrdighet og likeverdighet for alle som bor i Norge, og som stadig flere land nå ser mot som et lysende eksempel på hvordan man best mulig skal organisere samfunnet mest mulig rettferdig.

Og særlig LO får gjennomgå.

Kan Siv Jensen noe annet enn å frese og sutre…?

Forøvrig: De rødgrønne partiene støttes av merenn to tredjedeler av LOs medlemmer. Høyre er bittelite, og så godt som ingen støtter ha Krf eller Venstre – begge de to sistnevnte ville falt ut av Stortinget dersom LOs medlemmer fikk bestemme..

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.