Et sympatisk trekk fra Frp – tar fra de syke, gir til Frp-ordføreren

Frps ordfører i Austevoll får kjede, de syke får kuttFrp ynder å kalle seg «partiet for folk flest». Og i dag viser de det på en skikkelig måte:

Austevoll kommune er styrt av Frp og har – surprise, surprise – en skakkjørt økonomi. Hva bestemmer Frp’erne seg for da?

Jo – de bestemmer seg for at opposisjonen skal overkjøres, og at kommunen skal kjøpe et rådyrt ordførerkjede i stedet for å gi innbyggerne velferd. Da kan jo Frp-ordføreren Helge André Njåstad (forøvrig samme person som tidligere i år omtalte Frps politikk som kolera) få briske seg når de kongelige kommer på besøk, må vite.

Dette er sannelig et parti for folk flest. Vedig bra at Frp viser evne til å prioritere det viktigste først – det er jo bare å spare inn litt på helsesektoren, og vips er det penger til dette flotte tiltaket som folk flest i Austevoll vil ha mye glede av!

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.