Rent flertall for Stoltenberg – Arbeiderpartiet fosser fram!

Jens Stltenberg og Arbeiderpartiet fosser fram på meningsmålingeneUtrykket «en dans på roser» kan fint brukes til å beskrive hvordan det er å være sosialdemokrat for tiden. Arbeiderpartiet fosser frem på meningsmålingene. Folk flokker seg om Arbeiderpartiets politikk og løsninger. Titusenvis nye velgere strømmer til partiet hver dag. Optimismen blant medlemmer og tillitsvalgte er høy. Og fire av de siste fem meningsmålingene som er publisert viser at Arbeiderpartiet har tilslutning fra mellom 34 og 36 % av velgermassen – og at det i tillegg er flertall i folket for at regjeringen skal fortsette.

Gledelig er det også at Høyre og Fremskrittspartiet går markert tilbake, og at velgerne nå ser at den virkeligheten disse to partiene har basert seg på – blind tro på markedskreftenes uovertrufne godhet og velsignelse – var et like stort bomskudd som det venstresiden hele tiden har sagt.

Statsministeren etter valget 14. september heter Jens Stoltenberg, det tyder alt på. Og mye peker i retning av at fremgangen bare vil fortsette for Arbeiderpartiet i tiden fremover.

Den nyeste tellingen er gjort for Vårt Land, og viser følgende:

Ap: 35,3 % (+ 4,3)
Sp: 6,2 % (+ 0,6)
SV: 6,7 % (- 0,7)
Krf: 5,9 % (- 0,5)
V: 4,7 % (- 0,5)
H: 14,6 % (- 1,8)
Frp: 23,1 % (- 1,9)

Dermed er det flertall for de rødgrønne. Ap får 66 mandater. SV 11. Sp 10. Totalt 87. Hos opposisjonen får Frp 38, H 24, Krf 10 og Venstre 8. I tillegg får Rødt inn 2 mandater dersom målingen skulle bli valgresultatet.

En fin start på helgen, dette her!

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.