Mer enn 1.000 nye Ap-medlemmer på to uker

Det er bokstavelig talt køer av folk som vil melde seg inn i Arbeiderpartiet nå. De siste to ukene har partiet fått mer enn 1.000 nye medlemmer. Innmeldingene kommer i kjølvannet av angrepene fra Frps Sylvi Listhaug der hun beskyldte Arbeiderpartiet for å være mer opptatt av terroristers rettigheter enn av Norges sikkerhet. Du kan melde deg inn her!

NYE MEDLEMMER: Arbeiderpartiet har fått over 1.000 nye medlemmer de siste to ukene. Foto: Bernt Sønvisen, Arbeiderpartiet

NYE MEDLEMMER: Arbeiderpartiet har fått over 1.000 nye medlemmer de siste to ukene.
Foto: Bernt Sønvisen, Arbeiderpartiet

De siste to ukene har partiet fått mer enn 1.000 nye medlemmer. Innmeldingene kommer i kjølvannet av angrepene fra Frps Sylvi Listhaug der hun beskyldte Arbeiderpartiet for å være mer opptatt av terroristers rettigheter enn av Norges sikkerhet. Du kan melde deg inn her!

Reaksjonene på Listhaugs angrep har vært knallharde fra såvel politiske motstandere som fra vanlige folk, og førte til at hun måtte trekke seg som statsråd. En meningsmåling viser at nesten 85 % av Norges befolkning mener det var riktig at hun gikk ut av regjeringen.

Samtidig har situasjonen utløst store innmeldinger i de politiske partiene. Frp melder om over 3.000 nye medlemmer etter at Sylvi Listhaug gikk ut av regjering, mens Arbeiderpartiet har passert 1.000 nye medlemmer. Også Rødt, SV og Krf opplever stor pågang av folk som vil melde seg inn.

Vil du også vise Arbeiderpartiet støtte nå ved å melde deg inn? Klikk her for å lese mer om hva medlemskap innebærer, hva det koster, hvilke muligheter det gir deg – og du kan fylle ut et kort skjema og bli medlem med en gang!

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.