Sosialdemokraten.no øker igjen

Sosialdemokraten.no har nå over 1.000 daglige lesere, og er nå inne på topp 20 over Norges mest leste blogger i følge Bloggurat.net. Blant politiske blogger er Sosialdemokraten.no nå klart størst, med nesten dobbelt så mange lesere som nummer to på lista.

KLATRER VIDERE: Sosialdemokraten.no øker lesertallene ytterligere, og er nå både Norges desidert mest leste politiske blogg - og i tillegg inne på topp 20 over alle norske blogger uavhengig av kategori.

KLATRER VIDERE: Sosialdemokraten.no øker lesertallene ytterligere, og er nå både Norges desidert mest leste politiske blogg - og i tillegg inne på topp 20 over alle norske blogger uavhengig av kategori.

Sosialdemokraten.no har nå over 1.000 daglige lesere, og er nå inne på topp 20 over Norges mest leste blogger i følge Bloggurat.net. Blant politiske blogger er Sosialdemokraten.no nå klart størst, med nesten dobbelt så mange lesere som nummer to på lista.

Forleden kunne vi rapportere om at Sosialdemokraten.no er Norges mest leste politiske blogg. Nå har altså lesertallene økt ytterligere.

I følge nettstedet Bloggurat.net suser nå Sosialdemokraten.no inn blant de 20 mest leste bloggene i Norge, uansett kategori. I skrivende stund er Sosialdemokraten.no på 17. plass, med 7.773 unike besøkende siste syv dager.

Du kan se hele topplisten på http://bloggurat.net/topplister/besoekende/

Skrevet av: Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nyheter på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.