Mer kaos enn noensinne hos de borgerlige

Etter valgnederlaget i 2005 lovte partilederne for Høyre, Frp, Venstre og Krf at de skulle bruke stortingsperioden på å «bygge et bredt ikke-sosialistisk samarbeid, sten for sten». Med noen måneder igjen til valget, kan vi konkludere med at de fortsatt leter etter den første stenen

I dag raser ungdomslederne i Venstre og Høyre mot Krf – og er i harnisk over det åpenlyse homohatet som Krfs landsmøte har landet på. De slår fast at det er vanskelig for dem å regjere sammen med et parti med slike holdninger.

Selv slår jeg fast: Det er vanskelig for dagens opposisjon å regjere. Punktum.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.