Velkommen som Ap-medlem!

Det lille anarkistpartiet Samfunnspartiet har såpass erklærte tilhengere at det må plukke ut ikke-sympatisører for å få tilstrekkelig kandidater til å stille liste ved stortingsvalget. Den eneste praktiske måten folk som ikke har en politisk bakgrunn kan verge seg mot å bli listekandidat for dem – eller for andre småpartier som de overhodet ikke støtter – er å melde seg inn i et konkurrerende politisk parti. Da kan man etter loven fritas.

Ari Behn har blitt ført opp på Samfunnspartiets liste – mot sin vilje. Jeg vet at han er sosialdemokrat,og at han mener at Arbeiderpartiets politiske løsninger er de beste. Derfor har jeg en oppfordring:

Ari! Meld deg inn i Arbeiderpartiet!

Det gjelder forsåvidt alle andre også – meld dere inn, og vis at dere støtter Arbeiderpartiet! Det koster bare 250 kroner i året (halv pris om du er student, vernepliktig, ufør, arbeidsløs eller alderspensonist). Og sommedlemkan du velge om du overhodet ikke vil engasjere deg i partiet – eller om du vil delta i politikkutforming, stille tilvalg og være med i valgkampen.

Send meg gjerne en mail med ditt fulle navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato, så skal jeg melde deg inn. Da får du gleden av å være med i et samfunnsbyggende parti – og jeg får vervepremie! 🙂

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.