Mye sludder fra Eli og Carl I. Hagen

Det har kommet mye sludder fra Eli og Carl I. Hagen de siste tiårene. Derfor er det gledelig å for en gangs skyld kunne nikke anerkjennende til noe av det Eli Hagen kommer med!

I følge Dagbladet har Eli Hagen fått hjelp av en synsk kvinne til å snakke med sin døde bestefar. Umiddelbart ser det ut til at fru Hagen – utfra Dagbladets vinkling – er den som selv har lagt opp til dette. Men når man leser artikkelen viser det seg at Eli Hagen har særdeles lite tro på at den synske har oppnådd noen som helst form for kontakt med bestefaren hennes.

Fru Hagen ar selvsagt all mulig grunn til å være mistroisk til en slik kontakt. Alt i alt har det levd omlag 163 milliarder mennesker på jorda fra tidenes morgen og frem til i dag.  Disse kan ikke kommuniseres med lenger, men unntak av de som fortsatt lever. Resten er døde. Ingen kan snakke med dem. Folk som påstår at de kan snakke med døde folk, farer åpenbart med usannheter.

Og å bidra til å utnytte en sorg og et savn fra etterlatte i forbindelse med brå og dramatisk død hos et familiemedlem, er nedrig – uansett årsak til at man driver med denne «åndemaningen».

Jeg har ei gammal klokke som har stoppet for lenge siden, men jeg får meg liksom aldri til å hverken kaste den eller reparere den. Uansett har den rett to ganger i døgnet. Det gleder meg å se at klokka mi fortsatt har oftere rett enn Eli Hagen. Og egentlig gleder det meg i denne forbindelse enda mer at Eli Hagen attpåtil har mer rett enn åndemanerne.

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.