Høyre-topp frykter konsekvensene av Høyres politikk

Høyres byrådsleder i Oslo går i VG i dag ut med en kraftig advarsel: Det bygges for få boliger i Oslo, boligprisene blir for høye, vanlige folk har ikke lenger råd til å bo i byen.

Advarer ikke byrådslederen nå egentlig mot konsekvensene av sitt eget partis politikk…??

Høyre har styrt byen i 30 av de siste 35 årene. At boligbyggingen i Oslo gjennom flere år har vært for lav, er jo ikke ukjent – tvert om: Det vi ser nå er resultatene av politiske valg gjort av de som styrer byen.

Kanskje på tide å slippe til sosialdemokratene igjen? Arbeiderpartiet er jo langt mer kjent for å ha solidariske og sosiale tiltak for økt boligbygging, og ikke minst for byggig av boliger i nøktern størrelse og standard for vanlige arbeidsfolk, enn det Høyre er.

Når Høyres byrådsleder nå selv har fått opp øynene for konsekvensene av Høyres totalt feilslåtte boligpolitikk i Oslo, da bør også velgerne i Oslo reagere. La Arbeiderpartiet få sjansen ved høstens valg!

Følg Sosialdemokraten.no på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.