Kraftig Ap-fremgang på ny gallup, Høyre stuper!

På grunn av Maria Amelie-saken har Arbeiderpartiet mistet veldig mange velgere den siste tida. Det er både valgforskere, politiske kommentatorer i mediene og politikere fra de fleste partier helt enige om. Og så mange samstemte forståsegpåere kan ikke ta feil, kan de vel?

Da må det være helt andre årsaker til at Arbeiderpartiet gjør et kraftig byks på det rykende ferske partibarometeret som Norstat har utarbeidet for avisa Vårt Land!

I meningsmålingen går Arbeiderpartiet kraftig fram, samtidig med at Høyre faller som et blylodd. Frp holder seg noenlunde stabilt, så det er en betydelig velgervandring vekk fra de blå populistene og over til den forutsigbare sosialdemokratiske siden.

Ap går fram med 3,3 prosentpoeng til 28,9 %.
Høyre går tilbake med 4,3 prosetpoeng til 24,3 %.

Dermed er Arbeiderpartiet igjen Norges KLART største parti. Og endringen i oppslutningen mellom Ap og Høyre har endret seg med smått utrolige 7,6 prosentpoeng på bare en liten månd.

Og det altså i en tid der velgerne har forlatt Arbeiderpartiet i store skarer på grunn av Maria Amelie-saken!

Da skal det virkelig bli spennende i tiden framover, når Maria Amelie-saken roer seg og de sakene som gjør at stadig flere stemmer på Arbeiderpartiet får enda mer fokus…

Forøvrig er det verdt å merke seg at Krf faller under sperregrensa i målingen, med en oppslutning på bare 3,7 %.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.