Nå er Sosialdemokraten.no den fjerde største politiske blogg i Norge

Det er mage som leser Sosialdemokraten.no for tida. Faktisk så mange at denne bloggen i skrivende stund er Norges fjerde største politiske blogg i følge bloggtrafikk-måleren Bloggurat.net. Denne uka har nyheten om terroristsaken der tre personer er arrestert og siktet for å planlegge terroraksjoner i Norge, vært blant det flest har lest på Sosialdemokraten.no. I tillegg har bloggingen om raseringen av ventemottakene vært lest – og kommentert – av mange.

Og blant kommentarene ser vi bevisene på at mange av Frps velgere rett og slett er rasistiske svin som hater de verdier Norge er bygget opp på; toleranse, solidaritet, nestekjærlighet og omsorg settes til side for forslag om å henrette asylsøkere eller å kaste dem levende ut fra fly over åpent hav – ledsaget av hylesterklæringer til Frp og Siv Jensen, og lallende sjikane mot blodrøde sosialistlandssvikerquislinger og annen form for kloakklignende omtale Frp-tilhengerne velger å berike nettdebattene med.

Det høye antallet lesere på bloggen inspirerer uansett til å fortsatt kommentere dagsaktuelle politiske saker, og gjerne med klar politisk brodd. Følg gjerne med utover sommeren, du også!

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.