En kuet og hardt prøvet idealist rømmer fra Øst-Europa

Stein Erik Hagen tar med seg det vesle rasket som staten ennå ikke har klart å røve fra ham, putter fru Mille-Marie i baksetet på den gamle Asconaen og setter kursen mot Sveits. Vekk fra kommunisme, ufrihet og en mentalitet som hindrer folk i å lykkes – og til friheten som verdens mest lukkede bankvesen tilbyr i Zürich.

Ingen kan si at han ikke har prøvd å snakke Norge til fornuft. Han har både skjelt ut sosialistkommunistene i mediene, han har forsøkt å kjøpe valgseier til høyrekreftene – først til Høyre, deretter til Frp – med rundhåndet millionstøtte til partienes valgkamp. For som han tydelig har sagt det selv: «Frps skattepolitikk passer best for meg og min familie».

Han har forsøkt å gi råd om hvordan milliardærene skal få det bedre. Særlig formuesskatten har han forsøkt å ta bort, den er grusomt høy i Norge. Hele 0,8 prosent av formuen som overstiger 1 milion kroner! Det er vel bare Cuba og Nord-Korea som har et verre system.

Da finanskrisen braket løs, var Stein Erik en av de første som viste vei: I stedet for å kjøpe nye skjorter sendte han dem til England med fly for å få byttet snippene! Slikt gjør bare en innbitt forsvarer av det nøkterne liv, en sann idealist!

Men de slemme Øst-Europa-sosialistene vil ikke høre. Så nå stikker han.

Stakkars Stein Erik. Milliardformue, nybygd hytte til 40 millioner kroner som han ennå ikke har rukket å bruke, Fritzøehus med privat parkhage på 1700 mål og egne bestander av dåhjort og muflon, kontor innredet med utstoppet isbjørn, teak, persiske tepper, digre og dyre malerier, gull, glitter og fjas –  joda, Stein Erik Hagen er et levende bevis på at sosialistene i Norge hindrer folk i å lykkes…

Mange har jobbet mye, lenge, hardt og lavtlønnet for at Stein Erik Hagen skal kunne velte seg i luksus. Men han har i allefall lovt én ting: Han skal aldri i verden flytte ut av Norge med virksomheten sin!

Nå innser han at Frp og Høyre ikke vinner valget, og at det dermed fortsatt vil være sosialistene som skal gjøre hverdagen vond og vanskelig for de stakkars milliardærene i landet. Derfor reiser han av sted.

Jeg får si som Reveenka:  «La ham gå, la ham gå.  Jeg trenger ikke hans råd!»

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.