Hurra for Høyre!

På dagens meningsmåling fra Opinion for ANB, går Høyre fram for første gang på svært lenge. Bare så synd for Høyre – og bra for oss andre – at det ikke hjelper det spøtt.

Høyre startet valgkampen sin ekstra tidlig denne gangen. Allerede i fjor høst (14. september 2008, for å være nøyaktig) erklærte Høyre-ledelsen med Erna Solberg i spissen at valgkampen var i gang. Dette ble markert med standsaksjoner ove rhele landet, leserbrevaksjoner til lokalavisene og rikspolitiske utspill. Deretter har Høyre helt tydelig holdt en medieprofil og utadvent profil som bærer preg av valgkamp: De vil vise hva Høyres alternativ er.

Og dette er flott. For da Høyre startet valgkampen sin, gikk de løs på oppgaven med forholdsvis sterke meningsmålinger i ryggen. Et snitt av de ti riksdekkende meningsmålingene i august 2008 ga Høyre en snittoppslutning på 16,3 %.

Etter 10 måneder med valgkamp er snittoppslutningen pr. 8. juli 13,0 !

Høyre har med andre ord mistet hver femte velger!

Og det etter å ha hamret inn hva som er Høyres alternativ i rikspolitikken.

Dette bør inspirere! Kjør på med enda mer av det samme, Høyre! Vær tydelige og klare på hva dere vil med Norge, slik at ingen velgere er i tvil når de går til stemmeurnene. Ikke hvil før dere har fått presentert politikken deres skikkelig over hele landet, for alle.

Jo mer velgerne ser av hva dere vil – jo færre stemmer på dere.

Ap har gått fra et snitt på 26,5 % da Høyre startet valgkampen sin til 32,8 % nå.

Så dette nytter, Høyre. Stå på!

Det eneste jeg beklager, er at dere ikke startet valgkampen enda tidligere.

Kanskje dere skal forsøke dét neste gang?

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.