Grasrotkampanje for Ap slår knockout på milliardærkampanje for Frp!

For noen dager siden skrev jeg om «Partiet for rikfolk flest«, der flere profilerte milliardærer ville starte 10.000-kronersaksjon for Frp – med det siktemål å sørge for skattekutt for de rikeste i samfunnet.

Det er nok vel anvendte penger. Beregninger viser at det er de aller rikeste i landet som er best tjent med Frps politikk. Landets 17 rikeste ville faktisk fått 521 millioner kroner i skattekutt HVERT ÅR hvis Frp hadde fått bestemme. Prisen er det du og jeg som i såfall må betale, i form av dyrere norskprodusert mat, velferdskutt, strammere kommuneøkonomi, færre tiltak mot arbeidsløshet, høyere rente, dyrere/manglende kollektivtrafikk, dyrere kulturtilbud, dårligere lønnsforhold, lengre køer ved offentlige kontorer, dårligere fagkunnskap hos offentlig ansatte osv osv.

Men dette skjønner jeg at milliardærene ikke er spesielt opptatt av.

En som derimot ER opptatt av dette, er hjelpepleier Kristin Sæter. Da hun hørte om milliardærenes usolidariske pengestøtte for Frps politikk, gikk hun i bresjen for en grasrotkampanje for Arbeiderpartiet som et mottiltak – kampanjen «Si det med en hundrings!».

Kristin Sæter tok initiativ til hundrekronersrullingen i en e-post til Arbeiderpartiets partisekretær Raymond Johansen, etter å ha lest om de rikes e-postaksjon i Dagens Næringsliv.

– Som hjelpepleier og fagarbeider ønsker jeg å gi 100 kroner til Arbeiderpartiet. Vi vanlige arbeidstakere må sikre ny tillit til de partiene som virkelig kjemper for å verne om våre rettigheter og den norske velferdsmodellen.

Sæter understreker viktigheten av vanlige folk som henne aktivt støtter en ny rød-grønn regjering, og oppfordrer nå alle andre om å følge hennes eksempel.

På Arbeiderpartiets nettsider kommenterte partisekretær Raymond Johansen initiativet slik:

«- Jeg synes det er helt greit at Norges rikeste gir 10.000 kroner til Fremskrittspartiet, men det er viktig at velgerne får vite hvem som virkelig står bak pengestøtten før valgdagen 14. september, sier partisekretær Raymond Johansen.

Johansen legger til at e-postaksjonen nok en gang viser hvem som tjener på Fremskrittspartiets politikk.
– Arbeiderpartiet setter pris på Sæters initiativ, og oppfordrer alle som ønsker fortsatt rød-grønn regjering om å bidra etter evne. »

Og motkampanjen virker!

I følge Raymond Johansens Twitter-melding i dag, har det allerede kommet inn 130.000 kroner på aksjonen!

Selv har jeg ikke fått somlet meg til å gi en hundrelapp ennå, men skal ordne det i ettermiddag. Og det kan du også gjøre! Slik går du fram:

Klikk deg inn på http://arbeiderpartiet.no/Aktiv og velg hvilket beløp du vil gi, deretter ordner resten seg selv.

La oss vise milliardærene at de ikke kan kjøpe en statsministerjobb til Siv Jensen og skattekutt til seg selv! Vi vil heller ha bedre velferd og solidaritet enn egoisme og skattekutt for de rikeste!

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.