Norske antifascister må møte opp!

Når det norske Holocaustsenteret trekker seg fra TV-debatt på grunn av at TV2 har betalt reisen for David Irving, da stiller jeg meg spørsmålet: Hva er de egentlig så redde for?

Å la et spørsmål om prinsipper rundt billettbetaling overskygge muligheten for å konfrontere brungrumset med løgnene de farer med, syns jeg blir rett ut sagt svært tafatt.

David Irving og andre nazimedløpere har en utrolig dårlig sak når de forsøker å benekte utryddelsesleirene og massedrapene på blant annet jødene under andre verdenskrig. Det å trekke trollene fram i lyset gjennom f.eks. TV-sendte debatter er jo nettopp den lysende anledningen opplyste samfunn treenger for å ta knekken på trollene – og at TV-kanalene betaler reise til debattmøtet er helt underordnet.

Det er beklagelig at antifascister som Holocaustsenteret skygger banen når de har mulighet til å ta oppgjøret med brungrumset som driver historieforfalskninger. Oppgjøret med nazistsympatisører og ytre høyre blir langt vanskeligere dersom man velger å ikke konfrontere dem i en TV-debatt engang.

Forøvrig interessant å se at det stort sett er folk på venstresiden i norsk politikk som tar oppgjøret med Irving og andre av hans beskjedne format. Siv Jensen, Vidar Kleppe og resten av ytre høyre-fløyen i Norge er som regel musestille i disse debattene.

Lurer på hvorfor…

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle

Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.