Ap-landsmøtet: Jens og Ap til kamp mot storkapitalen og frie markedskrefter

Psrtileder Jens Stoltenberg høstet trampeklapp fra landsmøtesalen da han fyrte av et frontalangrep mot storkapitalen, markedskreftenes frie spill og høyresidas politiske sammenbrudd. – Kapitalen må reguleres. Markedet må styres. Fellesskapet må sette grenser for samfunnsutviklinga, sa Stoltenberg.

– Det var ikke bare en amerikansk storbank som gikk overende da Lehman Brothers gikk konkurs – det var hele det økonomiske systemet som høyre4siden bygger sin eksistens på som falt i grus. Frp ble stiftet for å bekjempe staten og for å legge mest mulig til rette for et friest mulig marked. Nå løper de fra sine tidligere prinsipper. La dem bare løpe! sa Stoltenberg, og høstet enorm applaus fra salen.

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.