Høyrepolitikk gir 387.000 arbeidsløse på rekordtid

I sosialdemokratiske Norge er det nå under 70.000 arbeidsløse. Hvordan ville det vært hvis Høyre og Frp hadde styrt landet i stedet for den rødgrønne solidaritetsregjeringen? Sosialdemokraten.no har svaret!

Det er ikke noe å lure på: Ledigheten i Norge ville vært voldsomt mye høyere hvis Frps og Høyres politiske løsninger hadde blitt prøvd ut på land, folk og næringsliv. Dette er ikke noe vi tror – det er noe vi vet.

Hvordan vi vet det?

Vi løfter blikket litt og ser mot Sverige – der høyrepolitikk har fått råde grunnen i flere år nå, og der resulatene ikke lar vente på seg.

Ta f.eks. et kikk på denne artikkelen i Dagens Næringsliv. De rykende ferske tallene fra Statistiska Centralbyrån (SCB) viser at 387.000 svensker nå er uten arbeid. Dette er et direkte utslag av høyrepolitikken som den svenske regjeringen fører – en politikk som er svært lik den politikken Frp og Høyre argumenterer for i Norge.

Dvs. med et stort Frp og et svakt Høyre vil politikken bli enda mer håpløs enn den som føres i Sverige nå.

Ved å gå litt dypere inn i tallene som SCB offentliggjør, ser vi at 94.000 svensker mistet jobben BARE I FEBRUAR. Den totale ledigheten i Norge er altså bare 70.000.

For de som vil ha massearbeidsløset med all den dævelskapen det fører med seg – så er det bare å stemme Frp elr Høyre 14. september. Da får vi svenske tilstander i Norge også.

Samtidig med at vi får svekket oppsigelsesvern, rasering av arbeidsmiljøloven, kutt i overtidsbetaling og alle de andre arbeidstagerfiendtlige ordningene som høyresiden vedtok før forrige stortingsvalg, og som Arbeiderpartiet gjorde om på med en gang valgseieren var et faktum.

Vel bekomme.

Relaterte mediesaker: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.