Stans lønnsutbetalingen til NAV-toppene!

Det er to måneders ventetid på dagpenger hos NAVI industrien, byggebransjen, anleggsnæringen og flere andre sektorer stiger nå arbeidsløsheten. Det de sommister jobben trenger ALLER MINST akkurat nå, er at NAV forpurrer tilværelsen ytterligere. Likevel er det nettopp det som skjer!

Reglene sier at dagpengene skal komme i løpet av tre uker etter at arbeidsledigheten begynner. Likevel meldes det nå om at arbeidsledige må vente i opptil to måneder før dagpengene kommer. I følge NRKs morgennyheter skyldes dette at NAV har nedbemannet på saksbehandlerkapasiteten sin.

Å nedbemanne i tider der det er åpenbart for alle at NAV får mer å gjøre – det kan ikke karakteriseres på annen måte enn en planlagt trakassering av de arbeidsledige.

Det er ledelsen i NAV som har ansvaret for at NAV fungerer. Fram til NAV får i gang utbetaling av dagpenger til de arbeidsledige har jeg et forslag: Stans lønnsutbetalingen til NAV-toppene i to måneder! Da vil de bli likebehandlet med de som nå må lide for NAV-systemets planlagte trakasseringer.

Og da vil de kanskje få en rakett i r**va så folk som er avhengige av dagpenger kan få utbetalingene sine.

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.