Hvorfor Jonas Gahr Støre og ikke en eller annen Frp’er…??

Jonas Gahr Støre nevnes som aktuell kandidat til stillingen som ny toppsjef i Nato. Han er utvilsomt godt kvalifisert, og selv om vi kan ha god bruk for ham i Norge mener jeg det er flott at vår populære og dyktige utenriksminister blir vurdert til en så viktig internasjonal stilling.

Men…hvorfor er det som regel Ap-folk som er aktuelle i slike stillinger? Av og til er det folk fra Høyre (f.eks.Børge Brende eller Kai Eide) og en sjelden gang noen fra småpartiene i sentrum. Men hvorfor er det aldri noen fra Frp som nevnes av internasjonale medier som aktuelle til internasjonale toppstillinger?

Hva er det internasjonale organisasjoner og medier har forstått som mellom 20 og 30 % av norske velgere nekter å begripe?

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.