Hva har Frp med Drillo og fotball å gjøre…??

Frps formann Siv Jensen har passet på å kritisere den erfarne legen Mads Gilbert i det siste. Grunn: Han har uttalt seg om ting han har greie på, og som mange i Norge er opptatt av (skader, lidelser og lemlestelser som følge av krigshandlinger). I tillegg sympatiserer han med Rødt, noe Ekstremist-Siv mener diskvalifiserer ham til å uttale seg om det han har greie på.

Hvor lang tid vil det gå før hun kritiserer Egil Drillo Olsen? Han uttaler seg støtt og stadig om noe han har greie på, og som mange i Norge er opptatt av (fotball). I tillegg sympatiserer han med Rødt, noe han ikke har lagt skjul på overfor offentligheten.

Når vil Ekstremist-Siv si at Drillo er diskvalifisert til å uttale seg om det han har greie på fordi hun er uenig med ham politisk…?

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.