Siv Jensen og Frp støtter massedrap

Fremskrittspartiet fornekter seg ikke. Partiformann Siv Jensen er ute i dag og gir sin støtte til massedrap og nedslakting av barn. At de mener Norge bør samarbeide militært med Israel er allerede godt kjent.

I en situasjon der nesten hele Norge, og store deler av resten av verden, bekymrer seg for de hundrevis av sivile som drepes hvert døgn i Gaza (et område med flateinnhold på størrelse med Mjøsa), mener Fremskrittspartiet altså at det er viktig å støtte Israels massedrap på barn, kvinner og gamle. Drap på skoleelever som søker tilflukt på skolen sin? Ikke noe problem, for Frp. Arrestasjon av journalister som dekker krigen i strid med Israels direktiver? Joda, helt fint for Frp, det også. Nødhjelpsbusser bombes av Israel? Ikkeno problem det, serru!

I en familie er 12 drept, 7 av dem barn. Og hun som har tatt mål av seg til å bli Norges neste statsminister støtter denne politikken. 500 mennesker er i ferd med å brennes levende på et sykehus. Og Siv Jensen syns at det er rett og rimelig at Israel «forsvarer seg» på denne måten.

Jeg er så ufattelig glad for at de rødgrønne partiene vant valget i 2005. Og jeg håper at norske velgere tar til vettet, og sørger for å holde Siv Jensen og resten av Israel-bejublerne i Frp ute av regjeringskontorene også etter valget i høst.

Hadde Siv Jensen vært Norges internasjonale røst i situasjoner som denne, da hadde vi alle hatt god grunn til å skamme oss over å være norske.

Og takk og pris at for vi har sosialdemokratiske ledere i Norge som bidrar med det de kan for å få en løsning der færrest mulig blir drept. Mens Siv Jensen reiser seg opp og roper på mer blod, setter Jonas Gahr Støre seg på flyet for å samtale med palestinernes president Abbas for å se om det er noe han ønsker Norges hjelp til for å være nærmere en stans i nedslaktingen. –  Det finnes ingen militær løsning på denne konflikten, sier Gahr Støre. Og krever umiddelbar tilbaketrekking av troppene.

Mens Siv Jensen altså vil ha mer blod. Og mer militærmakt.

Aktuell avisomtale av saken: VG1 VG2 DB1 DB2 DB3 Sydsvenskan Sydsvenskan2 SvD1 TV2 Politiken

Copyright © Alle rettigheter tilhører Sosialdemokraten.no. | Newsphere by AF themes.