Klart for landsmøte i Norges viktigste politiske ungdomsorganisasjon

AUFs landsmøte kan du følge live på www.auf.no – da får du se talene og innleggene fra landsmøtets talerstol. eventuelt kan du gå til http://lostream1.com/stream/stream1.html for å følge sendingen rett fra LO Media sin kilde.

Her på Sosialdemokraten.no streamer vi ikke landsmøtet, men vi lar deg heller følge landsmøtedelegatenes og andre personers prat om landsmøtet i sosiale medier. Nedenfor i høyre marg på skjermen din finner du rett og slett Twitter-feeden fra AUF-landsmøtet. Den vil være synlig på samtlige sider på Sosialdemokraten.no så lenge landsmøtet varer, med unntak av forsiden.

Har du Twitter-konto kan du også følge landsmøtet på #AUFLM12.

Vi vil også lage noen nyheter underveis fra landsmøtet, som vil legges ut her på Sosialdemokraten.no.

Landsmøtet samler 350 valgte delegater fra hele Norge, og er Norges viktigste arena for ungdomspolitikk. På landsmøtet skal AUF bl.a. behandle nytt arbeidsprogram og prinsipprogram, og det er en lang rekke innsendte forslag om et vidt spekter av politiske temaer.

Følg meg på Twitter: www.twitter.com/BjornJarle
Bli varslet på mail når det kommer nye blogginnlegg på Sosialdemokraten.no: Klikk her

Kommentarer fra leserne:


Sosialdemokraten.no


Mastercard Kredittkort | Biler til salgs | | | | | | | | | | | | |
Sitemap