FNs sikkerhetsråd ber LTTE lytte til mitt råd!

Jeg tillater meg å være litt svulstig i dagens overskrift… I et blogginnlegg 12. april pekte jeg på at den eneste måten LTTE kunne unngå fullstendig militært nederlag på – med all død og lidelse dette ville bære med seg – var en total kapitulasjon.

I dag kommer FNs sikkerhetsråd med anbefaling om nettopp det.

Og FN stopper ikke der – de gir meg også rett i veldig mye annet av det jeg har skrevet på bloggen min om situasjonen på Sri Lanka og om LTTEs forbrytelser. F.eks. fordømmer de LTTE på det sterkeste for bruk av sivile som menneskelige skjold, og for ikke å la dem forlate krigssonen – akkurat som jeg har skrevet, og som jeg har fått kjeft av LTTEs lokale tilhengere i Norge for å ha skrevet. De påstår at jeg driver løgnpropaganda og sprer hat mot tamiler.

I såfall driver vel et enstemmig sikkerhetsråd i FN med det samme?

Og da er verdenskonspirasjonen snublende nær…

Nei, tamiler som støtter LTTE har rett og slett argumentert seg inn i et hjørne somde ikkekan komme ut av argumentasjonsmessig. Og akkurat dét er ingen stor krise. Den store krisen er at titusenvis av sivile menesker står i akutt fare for å dø på grunn av LTTEs jerngrep om dem.

Tamilene i Norge som har rettet stt sinne mot den norske regjeringen, mot EU, mot USA og mot FN – har i mine øyne sviktet tamilene i LTTE-sonen. Det er LTTE som er den reelle trusselen mot tamilene i sonen – ikke Norges regjering eller det internasjonale samfunnet.

FNs sikkerhetsråd har garantert ikke lest bloggen min. Men rådene de gir er de samme som jeg gir, og vurderingen av situasjonen er den samme som jeg har presentert for leserne mine. Så da er jeg neppe så totalt på villspor som en del av kommentarene jeg har fått påstår at jeg er…

Kommentarer fra leserne:


Sosialdemokraten.no


Mastercard Kredittkort | Biler til salgs | | | | | | | | | | | | |
Sitemap