Ap-landsmøtet: Følg landsmøtet live her

I og med at jeg er landsmøtedelegat og har tilgang til det trådløse nettet i Folkets Hus, skal jeg forsøke å holde leserne av Sosialdemokraten.no oppdatert med blogging underveis. I tillegg finner du meg på www.twitter.no/BjornJarle der jeg legger ut korte meldinger om interessante ting som skjer – følg meg gjerne der.

Og videre: Vil du se Jens Stoltenberg, Helga Pedersen, Martin Kolberg – eller kanskje en av dine lokale Arbeiderpartifolk på talerstolen direkte fra landsmøtet? Da prøver jeg å få til en live stream fra møtet – og den finner du i såfall nederst i alle bloggpostene her inne.

F.eks. her:

Kommentarer fra leserne:Bloggurat

Sosialdemokraten.no


Hybler og leiligheter til leie | Billig blekk | Mastercard Kredittkort | Gratis gjestebok | Biler til salgs | Utleie av boliger | Finansiering | Kredittkort | | | | | | | | | | | | |
Sitemap