Alle som leser denne artikkelen får en gratis gave!

Alle som leser denne artikkelen får en gave!Nå har Sosialdemokraten.no vært «live» i en måned. Jeg sitter og oppsummerer besøkstall, antall bloggposter, antall kommentarer etc og skal presentere tallene en av de nærmeste dagene. Og i dag tar jeg en liten pause fra bloggingen – og lar deg være med og feire «månedsjubiléet» ved å gi deg en gave!

Alle får. Lageret av gaver er ubegrenset. Og hvis du tror at dette er noe jeg deler ut selv, så tar du – naturligvis – helt feil. Gavene deles ut av et selskap som jeg samarbeider med i orbindelse med de mange nettprosjektene jeg er involvert i.

Du FÅR en gave. I tillegg kan du VINNE en premie. Og det er helt GRATIS for deg.

Premiene du kan vinne er:

– Reisegavekort på 20.000 kroner
– En reise for to personer til California
– 10 stk gavekort á 1000 kroner til ulike butikker
– Mange andre premier

Klikk deg inn på DENNE LINKEN eller på bildet av pakken i toppen av artikkelen for å hente ut gaven dn, og for å delta i gratiskonkurransen om premiene.

Det er noen få kriterier for at du skal få gaven fra samarbeidspartneren min: Du må være over 18 år, du må akseptere at de kan sende deg epost (men kan melde deg av dette igjen straks du fården første eposten), og du kan maks delta én gang pr. epostadresse. Ellers skulle det ikke være noe mer krimskrams.

Legg gjerne igjen en hilsen som takk for den gratis gaven og premiesjansen du har fått 🙂

Egentlig håper jeg du koser deg mer over de vanlige blogginnleggene mine…men i dag får du heller hygge deg med gaven.

Kommentarer fra leserne:


Sosialdemokraten.no


Mastercard Kredittkort | Biler til salgs | | | | | | | | | | | | |
Sitemap