Ferietips for VGs lesere? Sosialdemokraten.no deler sine tips for rimelig øyferie

VG er ute med ferietips på nettsidene sine, og selv om Norge bader i privat rikdom og overflod, så er vel ferietipsene litt i overkant av hva VGs lesere kan forventes å gå for i år? Rett nok er Santorini innenfor rekkevidde for de aller fleste. Og Bali er det også etterhvert en del nordmenn som har vært på. Men resten av forslagene forblir nok eksotiske drømmer for de fleste av VGs lesere.

Eller hva tror du om en svipptur til Galapagosyene i vinterferien? Eller en kjapp familieferie med ungene og svigermor til Great Barrier Reef utenfor Australia? Og mens du er «i området» er det kanskje mulig å avlegge Tasmania en visitt – før du stikker innom Påskeøya på vei hjem igjen…

Er du i mer sparemodus, tillater Sosialdemokraten.no seg å komme med en egen toppliste i direkte konkurranse med VG. Og ja, siden VG har fokus på øyer, så har vi det også. Her er fem øyferie-forslag for deg og dine reisefeller – til under 2500 kroner pr.person.

1. Hos en rekke av de nettbaserte reisebyråene kan du være din egen reiseagent: bestille rimelige fly, booke overnatting og finne spennende utflukter. Her får du link til ikke mindre enn 10 slike som du kan bruke til ferieplanleggingen din! Både Travelstart, Gotogate, Travellink, Ebookers, Hotels.com, Reisetorget, Travelpartner, SupersaverSeat24 og RatesToGo kan hjelpe deg med å finne frem til flotte øyferieopplevelser.

2. Både i Sverige, Finland og Danmark bugner det av muligheter for øyferie. Bestill et feriehus hos Cofman eller Dansk Friferie (spar opptil 50 % hos Dansk Friferie!) og reis avsted med egen bil, med tog eller med enten DFDS eller Stena Line. Båtpakker med «alle + bilen» starter på 390 kroner en vei fra Norge til Danmark.

3. Meld deg inn i DTF Reiseklubb (medlemskapet er gratis) og få supertilbud i eposten din hver uke. Hotellovernattinger fra 99 kroner pr. natt og flybilletter fra 199 kroner! Av og tiler det øyferie-godbiter somdukker opp.

4. Opplev Færøyene! Bilpakker med Smyril Line fra 2640 kroner (alle + bilen). Samme selskap har turer til Skottland. Avreise er fra Bergen.

5. De to landenei Europa som har flest øyer, er Hellas og Norge. I Norge er det 117.116 øyer totalt – fordelt på 74.523 i saltvann og 42.593 i ferskvann. Finn din egen hjemlige øyidyll!

Kommentarer fra leserne:


Sosialdemokraten.no


Mastercard Kredittkort | Biler til salgs | | | | | | | | | | | | |
Sitemap